Fisut ry:n Lippukunnanjohtajaksi Hilla Laakkonen

Yhdistyksen syyskokous valitsi Fisuille uuden lippukunnanjohtajan. Fisujen lippukunnanjohtaksi valittiin Hilla Laakkonen. Tehtävässään hän on aloittanut 1.1.2024.

Aiemmin Hilla on toiminut Fisuissa lippukunnan varajohtajana ja ryhmänjohtajana. Syksyllä Hillalle myönnettiin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten pronssinen ansiomitali aktiivisesta toiminnastaan lippukunnassaan, jossa hän on ollut mukana vuodesta 2020 alkaen.

Hillan osaaminen merenkulusta ja kouluttamisesta, sekä verkostot meripartiosta tulevat vahvistamaan Fisujen meripartiokyvykkyyttä ja venetoimintaan liittyvän organisaation rakentamista. Hillalla on niin kouluttajakokemusta piirin partiojohtajanperuskurssilta kuin mentorointiosaamista maailmanjärjestöpestistään WAGGGSista. Merenkulkutaitoja Hilla on päässyt syventämään Suomen Partiolaisten Kipparikurssilla viime vuonna.

Fisuissa Hilla on järjestänyt retkiä, leirejä ja partiotoimintaa vesillä kuten ryhmien ilta- ja koulutuspurjehduksia yhdessä muiden kanssa. Hilla on ollut myös kouluttamassa Fisujen johtajistopurjehduksella sekä luotsaamassa Fisuvartiota partiopurjehduskilpailuissa h-veneellään. Nyt lippukunnanjohtajan roolissa tarkoituksena on auttaa Fisujen omaa veneprojektia aluilleen ja olla mahdollistamassa tätä kautta meripartiota yhä useammelle Kalasataman alueen lapselle ja nuorelle!

Tervetuloa pestiin Hilla!