Strömsö Fisujen ja TikSin yhteinen kesäleiri 2023

    Tällä kertaa Fisut viettivät kesäleiriä yhdessä Tikkurilan Siniset (TikSi) kanssa. Teltat pystytettiin Pukkilassa sijaitsevan Iilijärven majan alueelle. Sade ei partiolaisia hidastanut, vaan leiriolympialaisista ja kajakoinnista Fisujen omalla ilmatäytteisellä kajakin/kanootin kaltaisella asialla nautittiin sadesäässä. Saunaa unohtamatta!

    Leirillä jokainen leiripäivä oli ohjelmaltaan jokin tv-sarja ja leiriohjelma koostettiinkin teksti-tv:n muotoon leiriläisten nähtäväksi. Ensimmäisenä päivänä teema oli tietysti Strömsö leirin nimen mukaisesti, toisena päivänä oli Farmi-päivä, kolmantena päivänä Master Chef ja neljäntenä Selviytyjät. Viidentenä päivänä Remppa vai muutto oli aika osuva kuvaamaan leirinpurkupäivää. Sudenpennut lähtivät kotiin jo päivää aiemmin muita leiriläisiä. Fisujen Keiloille (ryhmänohjaajakurssilaiset) oli omana ohjelmana saunomista ja vesistön ylitystä uimalla rinkkaa työntäen.

    Sateinen sää vaati varusteiden kuivattelua aika ajoin. Fisujen Keilat laittoivatkin pystyyn kuivausteltan (pj-teltta kamiinalla). Strömsön leirikeittiöstä vastasi tuttuun tapaan Niklas, jonka ruuista on tullut legendaarisia joukossamme. Legendaarisista ruuista mainittakoon Fisu Bowl ja sitruuna pasta.

    TikSi huolehti leirille bajamajat ja vesikuution. Ja tietysti bussikuljetukset vielä! Oli etuoikeus saada tutustua TikSin mahtaviin tekijöihin ja toivottavasti näkisimme pian uudelleen <3

    Leirillä opimme esittämään iltaohjelmaa, rakentamaan ystävyyttä yli lippukunta rajojen ja suojautumaan sadevaatetuksella säältä. Opimme, että yhdessä tekeminen on tärkeintä!

    Kesäleiriläisiä Fisujen ja Tikkurilan Sinisten Strömsö -leirillä Iilijärven majalla, Pukkilassa.
    Leirinjohtaja Christian valvomassa toimintaa nuotion läheisyydessä.
    Leiriläiset pääsivät harjoittelemaan taitoradalle, jossa kierrettiin kahdeksikkoa kahden melojan voimin.
    Lettujen paistossa päästiin harjaantumaan, sillä lettuja valmistettiin kahdesti leirin aikana.