FISUT PANTTERI-PINKISSÄ 2022

Fisuista osallistui kaksi kisaavaa vartiota Espoon Partiotuen järjestämään Pantteri-Pinkki sudenpentuseikkailija -kilpailuun. Kisaamassa hyvällä mielellä käytiin Rakkolevä- ja Meritähtivartioiden voimin.

Rastitehtäviä ratkomassa Rakkolevävartio Pantteri-Pinkissä 2022. Kuva: Antti M.

Viikolla valmistettiin koloillassa kilpailukyltit, joissa luki vartion nimen lisäksi kilpailunumero. Itse tapahtumassa päästiin ratkomaan monenmoisia tehtäviä aina ensiavusta solmuihin. Haavereilta vältyttiin ja sääkin oli mukava. Ruokarasti osui aivan päivän loppuun, mikä harmitti osaa porukasta, mutta omilla eväillä jaksettiin seikkailla läpi tämä leikkimielinen kilpailupäivä.

Rastitehtäviä oli mm. Jokapantterinoikeudet, Pantterin roskat levällään ja Pantterimainen käytös. Rasteilla opittiin ryhmässä toimimisen lisäksi siis ainakin kierrätyksestä, luonnosta ja siellä toimimisesta.

Kuvia kisapäivästä

Tässä muutamia kuvia päivän rasteilta ja maalista.

Rakkolevä ihan solmussa Pinkki-Pantterissa 2022. Kuva: Antti M.

Aktiivinen kisoihin ja tapahtumiin osallistuminen kuuluu Fisujen partio-ohjelmaan. Luonnossa toimiminen ja ystävyys yli ryhmärajojen ovat tärkeä osa sudenpennun ja seikkailijan partiokasvatusta. Kiitos, että luit uutisen ja katsoit kuvat!